Zofia Rzeźnicka, Maciej Kokoszko, Ab ovo ad γάλα. Jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I–VIII)Zofia Rzeźnicka, Maciej Kokoszko, Ab ovo ad γάλα. Jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I–VIII)

Autor

  • Krzysztof Jagusiak Uniwersytet Łódzki, Centrum Ceraneum

DOI:

https://doi.org/10.18778/2084-140X.07.14

Słowa kluczowe:

-

Abstrakt

-

Pobrania

Brak dostępnych danych do wyświetlenia.

Opublikowane

2017-12-30

Jak cytować

Jagusiak, K. (2017). Zofia Rzeźnicka, Maciej Kokoszko, Ab ovo ad γάλα. Jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I–VIII)Zofia Rzeźnicka, Maciej Kokoszko, Ab ovo ad γάλα. Jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I–VIII). Studia Ceranea, 7, 267–271. https://doi.org/10.18778/2084-140X.07.14

Numer

Dział

Recenzje książek