Wprowadzenie - Dubas, Elżbieta (Nauki o Wychowaniu. Studia Interdyscyplinarne, 2020)
W tekście została zaprezentowana zawartość treściowa kolejnego numeru czasopisma „Nauki o Wychowaniu. Studia Interdyscyplinarne”, ze wskazaniem na kontekst multi/interdyscyplinarnych badań gerontologicznych prowadzonych w Polsce.