Recenzja: Andrzej Ładyżyński, W trosce o integralność rodziny. Wybrane zagadnienia z zakresu poradnictwa oraz psychoterapii, Kraków 2023, Oficyna Wydawnicza „Impuls”, ss. 160. - Błaszczak, Amanda (Nauki o Wychowaniu. Studia Interdyscyplinarne, 2024)
Tekst jest recenzją monografii Andrzeja Ładyżyńskiego wydanej w 2023 r. przez Oficynę Wydawniczą „Impuls” w Krakowie. Publikacja została uznana przez autora recenzji za jedną z lepszych książek dotyczących tematyki poradnictwa oraz psychoterapii rodzin. W pracy zwrócono uwagę na bogatą treść dzieła z uwzględnieniem jego podstawowych walorów oraz oryginalnego charakteru.