Wilno 1991 Kijów 2013–2014 Mińsk 2020 - Hlebowicz, Piotr; Jankowski, Wojciech; Grzywaczewski, Tomasz (Władza Sądzenia, 2021)
Pozostając w temacie przewodnim niniejszego numeru czasopisma naukowego„Władza Sądzenia”, tj. 30. rocznicy rozpadu Związku Sowieckiego, w tym jego przyczynoraz konsekwencji, prezentujemy krótką fotogalerią z trzech niezwykle ważnych momentów społeczno-politycznych, które zmieniłyi wciąż zmieniają przestrzeń post-sowiecką.