Magazyn konsygnacyjny w Polsce - Gogol, Mateusz (Kwartalnik Prawa Podatkowego, 2017)
W artykule przedstawiono warunki funkcjonowania magazynu konsygnacyjnego w Polsce, omówiono przepisy i problemy związane z jego funkcjonowaniem, opisano główne błędy popełnione przez ustawodawcę i wskazano proponowane zmiany legislacyjne, które ułatwią korzystanie z magazynu konsygnacyjnego większej grupie podatników.