„Zasoby” kadrowe i organizacyjne Ministerstwa Finansów - Nowak, Ireneusz (Kwartalnik Prawa Podatkowego, 2023)
Artykuł poświęcony jest szeroko rozumianym aspektom kadrowo-płacowym dotyczącym pracowników/funkcjonariuszy Ministerstwa Finansów oraz wybranym obszarom struktury organizacyjnej tej instytucji.