Plan działania w sprawie VAT i jego realizacja - Nykiel-Mateo, Anna (Kwartalnik Prawa Podatkowego, 2016)
Artykuł prezentuje elementy kostrukcujne Planu działania w sprawie VAT, wyjaśnia kontekst, w którym są one osadzone oraz przedstawia uaktualniony przegląd inicjatyw podjętych przez Komisję w ramach realizacji Planu działania.