Uczestnictwo Katedry Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Łódzkiego w programie Erasmus. Podsumowanie 10-letniej współpracy międzynarodowej - Mikosz, Joanna (Acta Universitatis Lodziensis. Folia Litteraria Polonica, 2019)
-