„Bliżej Biblioteki. Pismo Bibliotekarzy Wielkopolski południowo-wschodniej” bibliografia za lata 2013–2021 - Mikołajczyk, Marcin (Acta Universitatis Lodziensis. Folia Librorum, 2022)
Bibliografia obejmuje zawartość siedemnastu numerów fachowego czasopisma bibliotekarskiego. Stanowi uzupełnienie artykułu pt. „Bliżej Biblioteki. Pismo bibliotekarzy Wielkopolski południowo-wschodniej” – próba charakterystyki, zamieszczonego w poprzednim numerze „Acta Universitatis Lodziensis. Folia Librorum”.