„Infrastruktura bibliotek. Ewolucja przestrzeni bibliotecznej i jej wpływ na jakość usług i wizerunek placówki”, VI Lubelskie Forum Bibliologów, Informatologów i Bibliotekarzy (Lublin, 28 marca 2019 r.) - Piechota, Grażyna (Acta Universitatis Lodziensis. Folia Librorum, 2019)
-