Przyszłość finansów publicznych i bankowości - wprowadzenie - Marcinkowska, Monika (Acta Universitatis Lodziensis. Folia Oeconomica, 2014)
Tekst zawiera wprowadzenie do numeru 299, pt. Przyszłość finansów publicznych i bankowości.