Dodatek kwartalny - Uryszek, Tomasz; Witczak, Radosław; Zimny, Artur; Zygmunt, Michał; Kapusta, Piotr; Bogus, Andrzej (Journal of Finance and Financial Law, 2014)
„Kondycja finansów publicznych w Polsce” „Nadchodzące zmiany w świecie podatków” „Koniunktura w sektorze przedsiębiorstw niefinansowych” „Koniunktura giełdowa” „Sytuacja gospodarcza w Polsce na koniec 3. kwartału 2013 r.” „Koordynacja polityki pieniężnej i makroostrożnościowej w utrzymaniu stabilności gospodarczej”