Dodatek kwartalny - Uryszek, Tomasz; Zimny, Artur; Zygmunt, Michał; Bogus, Andrzej; Witczak, Radosław (Journal of Finance and Financial Law, 2014)
„Ryzyko refinansowania długu Skarbu Państwa w Polsce” „Koniunktura w sektorze przedsiębiorstw niefinansowych w 1. kwartale 2014 r.” „Koniunktura giełdowa” „Sytuacja gospodarcza w Polsce na koniec 1. Kwartału 2014 r.” „Nowe narzędzia komunikacji banków centralnych z otoczeniem finansowym (forward quidance)” „Zmiany w świecie finansów (podatków)”