Dodatek kwartalny - Uryszek, Tomasz; Zimny, Artur; Witczak, Radosław; Gądek, Artur; Kot, Kornel; Kuchciak, Iwa; Ślebocka, Magdalena; Tylman, Aneta (Journal of Finance and Financial Law, 2015)
„Zadłużenie publiczne w 2014 roku” „Koniunktura w sektorze przedsiębiorstw niefinansowych w 4. kwartale 2014 r.” „Koniunktura giełdowa” „Zmiany w świecie finansów (podatków)” „Sytuacja gospodarcza w Polsce po pierwszym kwartale 2015 r.” „Polski sektor bankowy wobec wzrostu ryzyka walutowego” „Rewitalizacja miast polskich – zagadnienia wstępne. Projekt Wytycznych w zakresie finansowania rewitalizacji w programach operacyjnych na lata 2014–2020”