O najstarszej konstrukcji trzech poetów - Starnawski, Jerzy (Collectanea Philologica, 2004)
Triades poetarum eminentium, quorum nomina laudibus elata sint apud antiquos Graecos et Romanos nec non apud posteriores usque ad nostra tempora, enarrantur aestimanturque.